statusveld

  Actuele status van de velden

 

   amsterdamschevoetbal.banner

  Het Amsterdamsche Voetbal

 ruitenheer

 

dsv-verzekeringen-logo

 

furn-banner-logo

100% Voetbal Amsterdam

 

ONDERDELenwebshop24.nl

 

 
 
 
Fortius Jeugdopleiding 2016 en verder

Fortius wil en gaat de jeugdopleiding op een hoger niveau brengen. Uit inventarisaties is gebleken dat er nog meer behoefte is aan structuur in de voetbalopleiding.

 

De ontwikkeling van Mini-pupil tot A-junior wordt doorlopen in verschillende fases waarin het voetbalplezier en de kwaliteitsverbetering van technische en tactische vaardigheden centraal staan.

 

Fortius is nu bezig met een Jeugdplan waarin wordt geprobeerd duidelijkheid te scheppen op het gebied van organisatie (taken, opleidingen, selectievormen, selectiecriteria, nevenactiviteiten en materialen), alsme­de op het technisch gebied (o.a. trainingen, trainingsvormen, wedstrijden en coachvormen).

 

Duidelijkheid dus voor alle betrokkenen, te weten spelers, leiders, trainers en ouders.

 

Om te waarborgen dat spelers de kans krijgen zich maximaal te ontwikkelen zoekt Fortius jeugdtrainers en leiders. Tevens zijn ouders van harte welkom om hun steentje bij te dragen aan de plannen van Fortius en de voetbal ontwikkeling van hun kind(eren).

 

Fortius gaat vol gas de komende jaren met de uitbreiding van de jeugdafdeling en ontwikkeling conform het jeugdplan!

 

 
Vertrouwens Contact Persoon bij a.s.v-Fortius

Mijn naam is Patty Roozeboom en ben sinds 1 januari 2016 vertrouwenscontactpersoon bij asv-Fortius. Zelf ben ik moeder van een zoon van 22 jaar en ben de coördinator/begeleider van het G-voetbalteam bij Fortius.

 

Op initiatief van de NOC/NSF is gevraagd of er bij de verenigingen een vertrouwenscontactpersoon kon komen. Het bestuur heeft mij gevraagd of ik dit op mij wil nemen aangezien ik in het dagelijks leven een vertrouwenspersoon ben.

 

Wat doet de VCP?

 

Deze persoon is er voor alle leden binnen de club voor een eerste opvang, advies of doorverwijzing in geval van ongewenst gedrag binnen de club.

 

Dit kan o.a. zijn pesten, misbruik van machtsverhoudingen, discriminatie en seksuele intimidatie. De gesprekken zijn uiteraard vertrouwelijk.

 

Tevens houdt de VCP zich bezig met het opstellen en uitvoeren van preventief beleid en adviseert gevraagd en ongevraagd het bestuur.

 

De VCP behandelt en bemiddelt niet zelf bij meldingen.

 

De VCP is te bereiken via:

 

Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

 

Telefoon: 06-19468499

 

Lockernummer 31 in de redactie kamer op het club gebouw

 

 
Betekenis KNVB afkortingen

Vaak komen we afkortingen tegen bij de uitslagen zoals bijvoorbeeld: GWO, GST of BNO.


Welke betekenis hebben deze afkortingen nu eigenlijk?


Zie hier alle betekenissen: --> KNVB afkortingen <-- van de meest voorkomende afkortingen die je kan tegen komen bij uitslagen.


Voor iedere gebeurtenis bepaald de KNVB wedstrijdzaken of de tuchtcommissie van de KNVB hoe het geval per gebeurtenis zal worden afgehandeld.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 5

100% Voetbal Amsterdam